x

Új jelszó generálása

Saját emailcíme:
x

Hiba

A beírj email és jelszó pár helytelen, vagy még nincs aktiválva.
Befektetéseink

 

Az Ingatlanbank Holding Zrt.-nek számos saját sikeres befektetése van. Ezek közül kiemelnénk az alábbiakat:


NAPSUGÁR IDŐSEK OTTHONA

Budán, elegáns környezetben, 470 négyszögöles parkosított kertben, 50 fős bentlakásos otthont műkötetünk 2000 óta.

Magánintézményünkben magas színvonalú, teljes körű ellátást biztosítunk. Gondozottaink többféle szabadidős program közül választhatnak: kertészkedés, közös torna, kirándulás, videofilm vetítés, zenés estek.

Az ott lakók rendkívül elégedettek szolgáltatásainkkal, amit barátaiknak, ismerőseiknek folyamatosan elmondanak. Ennek köszönhetően már rendkívül sokan jelentkeztek intézetünkbe

További információ >>

 


NORMAFA IDŐSEK OTTHONA

Az Ingatlanbank Holding Zrt. a ma Magyarországon elérhető legkellemesebb színvonalú Idősek Otthonát kívánja megvalósítani az erre a célra elképzelhető legjobb helyen, a Normafánál.

Megvásárolta az Agro Hotelt és abban létrehozta második és harmadik Közhasznú Társaságát. Némi átalakítás után, ebben az épületben nyitotta meg kapuit a Normafa Idősek Otthona, ahol térítési díj ellenében időskorúak gondozását végzik, bentlakással.

Az Otthon tevékenységét a Szociális törvény paragrafusai alapján, annak megfelelően, a Fővárosi Közigazgatási Hivatal, a Fővárosi Módszertani Intézet, a Területi Államháztartási Hivatal és az ÁNTSZ folyamatos ellenőrzése mellett végzi.

További információ >>
 

 


 

(x)